ICT

Informatie Technologie en Communicatie Technologie

Wij bieden ondersteuning bij het gebruik van communicatiemiddelen zoals e-mail, Skype en WhatsApp. Wilt u meegaan met de tijd en bent u benieuwd hoe Social Media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn precies werken? Wij kunnen u hierin adviseren en een helpende hand bieden.

Een herkenbaar probleem bij communicatiemiddelen zijn virussen, veel voorkomend zijn het Trojan Horse virus, Superfish virus en Buma Stemra virus. Als het Trojan Horse virus, Superfish virus en Buma Stemra virus tijdig worden ontdekt kunnen deze ook verwijderd worden door de talloze anit-virusprogramma's. Pas als deze virussen zich verder in uw systeem hebben genesteld ontstaan de problemen. Herkent u dit, dan weten wij u hier verder mee te helpen.

Bij problemen met (het installeren van) software, apps op uw computer, tablet of telefoon, ondersteunen wij ook via computerhulp op afstand of deskundige computerhulp aan huis.

Begint u net met uw eigen bedrijf op te starten? Dan heeft u natuurlijk een eigen bedrijfslogo nodig. Wij geven advies en ondersteuning bij uw bedrijfslogo ontwerp en kunnen uw bedrijfslogo laten ontwerpen. Een eigen huisstijl ontwerp is hier bij inbegrepen. Uw persoonlijke logo laten ontwerpen is bij ons eveneens mogelijk. Daarnaast behoort het ontwerpen en realiseren van uw website ook tot onze diensten, aanvullend kunnen wij deze voor u onderhouden.

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?Stel hier uw vraag

JM Advies Plus

home Violierstraat 146A, 7601 GX Almelo
phone 0546 - 341505
mobile 06 - 43069226
mail adviseur@jmadviesplus.nl

Volg ons!

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer info