Administratie

Hulp bij eboekhouden tot computerhulp aan huis bij boekhouden in Excel

Wij helpen u graag als u problemen heeft met het op orde brengen van uw thuisadministratie of advies en hulp nodig heeft om orde in uw administratieve chaos te scheppen. U helpen met het invullen van formulieren, waarvan de vragen te ingewikkeld zijn om ze te beantwoorden is voor ons geen moeite.

Stelt u zichzelf weleens de vraag waarom uw bedrijfsadministratie of boekhouding niet klopt en wilt u graag weten hoe dit komt en hoe dit correct verwerkt kan worden? Bij JM Advies Plus kunnen wij antwoord en hulp geven bij al deze vragen. Wanneer u uw bedrijfsadministratie of boekhouding niet op orde heeft, of hier hulp bij nodig hebt, bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag verder met eboekhouden tot het boekhouden in Excel. Ook voor advies van ZZP administratie tot het uitbesteden van bedrijfsadministratie staan wij voor u klaar.

Lees meer: Administratie

Belasting

Uw belastingaangifte, DigiD aanvragen of BTW aangifte

Heeft u moeite met uw belastingaangifte, BTW aangifte of het berekenen van inkomstenbelasting? Dan bent u niet de enige. Vaak is de toelichting die de belastingdienst geeft met uw belastingaangifte of BTW aangifte niet voldoende. Op maat biedt JM Advies Plus als belastingconsulent hulp en advies met onder andere het invullen van uw belastingaangifte, BTW aangifte, inkomstenbelasting en al uw andere belasting gerelateerde vragen.

Lees meer: Belasting

ICT

Informatie Technologie en Communicatie Technologie

Wij bieden ondersteuning bij het gebruik van communicatiemiddelen zoals e-mail, Skype en WhatsApp. Wilt u meegaan met de tijd en bent u benieuwd hoe Social Media, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn precies werken? Wij kunnen u hierin adviseren en een helpende hand bieden.

Een herkenbaar probleem bij communicatiemiddelen zijn virussen, veel voorkomend zijn het Trojan Horse virus, Superfish virus en Buma Stemra virus. Als het Trojan Horse virus, Superfish virus en Buma Stemra virus tijdig worden ontdekt kunnen deze ook verwijderd worden door de talloze anit-virusprogramma's. Pas als deze virussen zich verder in uw systeem hebben genesteld ontstaan de problemen. Herkent u dit, dan weten wij u hier verder mee te helpen.

Lees meer: ICT

Heeft u vragen of wilt u meer weten?Stel hier uw vraag

JM Advies Plus

home Grotestraat 165, 7607 CK Almelo
phone 0546 - 341505
mobile 06 - 43069226
mail adviseur@jmadviesplus.nl

Volg ons!

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer info